lunes, 2 de febrero de 2009

Un dia mes xerrant i menjant a fora...
eh!! un MARUTI 800 nens!! jajaja eh xo al tanto k hem anat fins a Shimla (a 2000 metres d'altura x carreteres mooolt xungues) amb akest trasto!!! ja us explicare sobre akest lloc que tambe hi ha molt!!

mirades intenses!
la reaccio de la gent quan vaig pel carrer, no cal que els hi digui res, els nens riuen i m'assenyalen, els veins surten de casa i diuen, mira una blanca!!!

A LA PREGUNTA: T'AGRADA LA INDIA?

Aquesta es una pregunta que m'han fet molt sovint durant el poc temps que porto aqui. La veritat es que em resulta complicat respondre-la, ja que de moment, nomes he vist una part molt petita del Punjab que es SIRHIND, diuen que es una ciutat xo realment sembla un poble remontat a l'epoca de la iaia!!!

Nomes podem disfrutar d'unes 8 hores de la llum del sol, i no en tot el dia es intensa.
L'electricitat es alterna, va i be quan a un senyor li rota, normalment a partir de les 11:00 del mati sol venir la llum. Alguna nit hem sopat amb la llum de les espelmes.
A ells no els hi importa no poder fer algo xk no hi ha llum...tooooot es faraaaa!!! aki son molt tranquils, l'estres no existeix i si et diuen que d'aqui 5 minuts es fara algo, conteu que sera una hora i mitja!!!
(sap greu xo no hi ha accents ni "c" trencada al teclat :P)


Aixi es renta la roba ( tot i que aquesta casa tenen una rentadora) jejee.
Parlem de dutxes? bueno millor de galledes, jejeje, s'escalfa aigua calenta al foc fet amb llenya, a una galleda hi poses aigua calenta i a l'altra freda i tu mateix...
No hi ha plat de dutxa, tot va a terra del WC i sempre sol estar moll, aixi que quan has d'anar a fer algunes necessitas, bueno... jo m'arramango els pantalons ben enlaire!!! i vinga!! ah per cert! no hi ha gens de paper per aixugar-te el CU... s'han d'administrar molt be els kleenex!!!

per cert se m'estan acabant!!! ;P


i... aixo es el que fem durant el dia... si no hi ha preparatius de casaments ni coses d'questes!!! que deu nido!! (buen d'aixo ja us en parlare mes endavant!)Pendre el te (cha) amb llet (dud) i passar el temps al solet!! xo jo el prenc sense llet k m'agrada mes!

diuen que aixi em tornare mes negra, k estic molt blanca!