viernes, 2 de enero de 2009

S'ACOSTA EL DIA!!!

A tan sols uns dies d'agafar l'avió i anar cap a la India, experimento un cúmul de sensacions que fan que el temps passi sense adonar-me'n.

Són taaantes les ganes que tinc de marxar i començar a conèixer, que no acabo de disfrutar del que tinc aquí i ara...i així van passant les hores i els dies...Serà que part de mi ja ha agafat les maletes i ha marxat!!? i que el que em queda per fer és el trasllat físic? ;P

M'invadeix l'ansietat davant la incertesa del que és desconegut. Per més que llegeixi, em documenti, i acabi amb el cap ple de paraules rares! només puc ser conscient de la seva història, estil de vida, pobresa, costums... i fer-me una idea del que hi veuré, però no del que hi viuré.

Mai he estat a la India i tampoc he fet un viatge de més de 15 dies, i enfrontar-se a un nou país i a noves cultures sempre és un repte.

La meva curiositat fa que cada vegada tingui més ganes de ser-hi, i és aquest desig el que m'impulsa a enfocar algunes de les meves rutines al viatge.

Llegeixo llibres sobre la India, he vist una peli i algun documental, he escoltat música hindú... i sovint invento algun pretext per preparar el viatge, per exemple, aquest bloc...


Ara falta que m'arribi el visat A TEMPS!!!