lunes, 9 de febrero de 2009

AGRA

bones!! que, devieu pensar aquesta ja passa de tot, quina decepcio entrar al blog i veure que no hi ha res de nou...doncs avui si va!

El dia 4 vaig agafar el tren i em vaig dirigir cap a la ciutat de l'amorrrrr!! oohhhh que maaacoo!!
El recorregut amb tren s'hagues fet molt pesat si no hagues conegut a aquesta noia Bielorrussa (Alena) amb qui vam estar intercanviant experiencies durant tot el trajecte. ( I amb qui encara tenim contacte).
Despres d'unes 9 hores, cap a les 7 de la tarda vam arribar a Agra, on hi he estat uns 5 dies.

La primera impressio d'aquesta ciutat no va ser un gran waaaaalaaa!! mes aviat un Ohhh!! una altra ciutat com les que he visitat fins ara..., pero la presencia d'aquest gran icone de la INDIA i la historia que hi ha al darrera, es fa notar en la personalitat dels que hi viuen.

no es una gran foto xo... bueno

Durant aquesta estada, han sorgit converses inesperades amb persones, al principi desconegudes, que m'han obert les portes a coneixer els seus ideals, a discutir sobre ells i a arribar a conclusions que mai hauria pensat!
Nomes prenent el te, al mig del carrer amb una cadira de plastic mig xafada! i res mes!!! he tingut la oportunitat de disfrutar d'algo enriquidor pero, el millor, es ser-ne conscient!!! i fliparrrr!!

vale si!, m'he deixat portar una mica... pero que consti que al te no hi havia substancies sintetiques ni els pitis tenien coses que fan riure ni re de tot aixo!!

la culpa la te AGRA!!

I amb aquesta tranquilitat al cuerrrpo vaig tornar cap al PUNJAB ahir a la tarda.
i... bueno... tot seguira igual de BE!!!! fins aviat!!
molts petons !!!! que penso amb tots encara que no escrigui sovint al blog!!
ah! he robat una estrella del cel d'Agra i la he guardat dins d'una gota de cristall... :P

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Q lindaaaaaaa... ya era hora q pusieras a todos al dia de tus locuras x alla jejeje.. mi amorrrrrrrrrrrrrrrrr q te veo muy feliz y me alegro x ti pero 2 meses ya se hacen eternos eh... vuelveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee q aqui te echamos de menos jiji...
te la estas pasando de puta madre x lo q veo no? me alegro MOLT per tu... tu disfruta todo lo q t queda q el tiempo pasa muy deprisa y toma todas las fotos q puguis q cuando vengas tendras q hacer cita con todos los q te estamos siguiendo paso a paso tu aventura x la India... se te quiere mi nina... muchos petons!

Anónimo dijo...

Hola guapa! Passat-ho molt be!! Que per lo que veig ja ho estas fent,a disfrutar!!!! Un peto molt gros, i cuidat molt he? Que me entere yo....

Adewwwww
Isa .R

Anónimo dijo...

Grrrrrrreat pics Xima :-D !! Have fun and talk soon again, kissssses.

Robert